Loading..
Pieni hetki...

Tuote on lisätty ostoskoriin.Yleistä

Kinnunen Oy on maahantuonut ja myynyt peruukkeja jo yli 40 vuotta. Yritys on perustettu vuonna 1972. Meiltä löytyy kuitu- ja aitohiusperuukkeja sekä naisille että kokonaan oma mallisto miehille. Mallistossa on myös pienipohjaisia malleja, jotka sopivat esim. lapsille.

Peruukit

Verkkokaupassamme myytävät peruukit ovat varastomallejamme, joiden toimitusaika on normaalisti n. 3-5 päivää. Mikäli peruukki on vähissä varastostamme, verkkokauppa ilmoittaa asiasta. Tällöin toimitusaika on n. 2 viikkoa. Verkkokaupan ulkopuoliset mallit löytyvät selailtavina kuvastoina, joihin on mahdollista tutustua tarkemmin myös myymälöissämme. Kaikissa toimipisteissämme on peruukkiasiakkaille varattu erillinen sovitushuone, joissa ammattitaitoiset parturi-kampaajat opastavat ja auttavat asiakasta peruukin sovituksessa. Tällöin suosittelemme varaamaan peruukin sovitukseen ajan. Huomaathan, että peruukkivalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Valikoima

Kinnunen Oy:n valikoimasta löytyy Ellen Willen Stimulate, Perucci, HairMANia ja Hair Society -kuitumallistot sekä Pure!Power-aitohiusmallisto. Lisäksi valikoimastamme löytyy kuitu- ja aitohiuspäälakilisäkkeitä. Meillä on myös mahdollista toteuttaa mittatilausperuukkeja sekä päälakilisäkkeitä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Erikoistyöt tehdään aina jokainen asiakas yksilöllisesti huomioon ottaen myymälässämme paikan päällä.

Hoitotuotteet

Valikoimasta löytyy myös täydelliset hoitopaketit sekä aito- että kuituhiusperuukeille. Hoitotuotepaketti sisältää shampoon, hoitoaineen, hoitosuihkeen, harjan sekä peruukkitelineen. Lisäksi kuituperuukeille on saatavilla geeli, hiuslakka sekä kiiltosuihke.

Ohenevat hiukset

Henkilöille, jotka kärsivät ohenevista/harvoista hiuksista, BioThik on ratkaisu! BioThik on hiustuuhenne, joka on valmistettu aidosta keratiinista. Se suojaa välittömästi hiuksiasi ja tuuheuttaa niitä.